Communiceren met humor en uitdaging

Waar gelachen wordt, wordt geleerd.

In een workshop van 1 tot 3 uur leer je de basis van het communiceren met humor en uitdaging. Je gaat samen met je team lachen, oefenen en je grenzen verleggen. Iedereen proeft van deze verrassende en positieve stijl van communiceren en gaat geïnspireerd naar huis. Morgen kun je een keuze maken: doen wat je altijd deed, of… op een verfrissende en vernieuwende manier je uitspreken en contact maken.

De workshops

Communiceren met humor en uitdaging. Uit je comfortzone, verrassend en verfrissend.
1 uur

In een workshop van 1 uur maak je kennis met communiceren met humor en uitdaging. Je gaat oefenen, lachen en leren. Je neemt een nieuwe denktrant mee naar huis én je hebt de keuze op welke manier je in de toekomst wilt reageren naar de mensen om je heen. 

De workshop draagt bij aan:

het onderlinge begrip in het team;
betere communicatieve vaardigheden;
aandacht voor onderlinge communicatie;
het lef hebben om je uit te spreken.

Vaak horen wij dat medewerkers op de werkvloer zeggen: “als we nu zouden provoceren dan zouden we ….. zeggen.”

Kosten voor een workshop van 1 uur zijn: € 500,- euro exclusief btw en reiskosten.
Het aantal deelnemers in de groep is onbeperkt. 
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is deeltekening-2-denktrant-300x211.jpg
2 uur

In een workshop van 2 uur leer je hoe je ‘anders dan anders’ kunt reageren op problemen of weerstand. Je ervaart dat humor en uitdaging effectief en nuttig is en vooral… Je hebt lachend enkele interventies geleerd die je direct in de praktijk kunt toepassen! Na deze workshop kun je mensen die twijfelen motiveren om een keuze te maken.

Je ziet en leert dat het ander kan! Door lachend te leren, merk je dat er ook een andere manier is om elkaar aan te spreken. Je wordt op een nieuw spoor gezet.

Kosten voor een workshop van 2 uur zijn: € 750,- euro exclusief btw en reiskosten.
Het aantal deelnemers in de groep is maximaal 25. 
Communiceren met humor en uitdaging. Uit je comfortzone, verrassend en verfrissend.
3 uur

Klagen en negatieve gedachten kosten energie en tijd, en leveren bijzonder weinig op. In een workshop van 3 uur experimenteer je samen met je team liefdevol te provoceren op klagers, twijfelaars en mensen met weerstand. Bovendien kun je mensen met problemen helpen relativeren en oplossingen te vinden. Je leert dat je lef mag hebben om je uit te spreken zonder dat je anderen tegen het hoofd stoot.

Jij behaalt resultaten door te stoppen met het geven van (goed bedoelde) adviezen en het oplossen van problemen van anderen. Want zeg nou zelf,dat leidt meestal toch alleen tot meer ‘ja, maar….’-antwoorden? Ook bouw je onbewust aan een sterk onderling contact. Dat maakt je werk makkelijker, effectiever en leuker én je vergroot je professionaliteit!

Kosten voor een workshop van 3 uur zijn: € 900,- euro. Dit is exclusief btw en reiskosten.
Het aantal deelnemers in de groep is maximaal 12. 
Praktische informatie

Meer informatie: info@detoekomstbus.nl ; of bel ons op 0630 484 354