Humor, uitdaging en een lach…

Dat geeft pas energie!

In de (online) workshops wordt het abstracte begrip energie concreet gemaakt. Welke soort energie schiet bij jou tekort om optimaal te presteren? En hoe moet je dat dan veranderen?

Samen met je medecursisten ga je zoeken naar jouw gewenst verandering. Maar je gaat ook zoeken naar relativering door gebruik te maken van humor, uitdaging en een lach. Die relativering helpt je vervolgens om te bepalen wat je nu of pas op een later moment kunt veranderen. 

Verfrissend en verrassend, maar altijd gericht op het maken van nieuwe keuzes die jou gaan helpen de gewenste verandering in gang te zetten.

De workshops

1 uur
Humor en een lach, dat geeft pas energie!

In deze workshop leer je meer over de 4 energiesoorten die met elkaar samenhangen en zo van belang zijn om optimaal te kunnen functioneren. Je gaat ermee aan de slag en vooral ontdekken wat het effect van humor en een lach is op je energie. Als laatste is het begrijpelijk dat je niet zomaar het roer compleet om kan gooien om je energiehuishouding te verbeteren. Met kleine stappen uit je comfortzone komen is de laatste oefening.

Al met al een uurtje inzicht, bewustwording, zelfreflectie en een lekker dosis humor.

Kennismakingsworkshop:
Dinsdag 30 maart
16.00 uur tot 17.00 uur
Online
Kosten: 45,- ex btw per persoon.

Wil je deze workshops voor jouw team of afdeling?
De kosten zijn dan € 500,- euro exclusief btw en eventuele reiskosten.
Het aantal deelnemers in de live workshop is onbeperkt. Online is 12 deelnemers het maximum. 
3 uur
Fit en vitaal; daar zit je toch niet op te wachten…

Nee daar wacht je niet op, daar ga je mee aan het werk. Vier soorten energie die je helpen vitter en vitaler te zijn en beter te functioneren.

Als eerste ga je nadenken over je sociale energie, wat vind jij nu werkelijk belangrijk in het leven. En hoe goed handel jij naar jouw normen en waarden? Dan ga je aan de slag met je mentale en emotionele energie. Door situaties met humor te relativeren merk je dat je energieniveau aanzienlijk stijgt. Zowel bij jezelf als bij de mensen om je heen. Voor je het weet zeg jij wat je vindt, denkt en voelt. Als laatste wil je natuurlijk ook wat veranderen. Dat is goed, maar het meeste succes bereik je door kleine stappen te maken. Dus je onderzoekt je comfortzone, je stretch en je paniekzone. Welke haalbare stappen kun jij maken?

Al met al 3 uur energiek met je medecursisten aan de slag!

Kosten voor deze workshop zijn: € 900,- euro exclusief btw en reiskosten.
Het aantal deelnemers in de workshop is maximaal 12.  Live en online.
1 dag
Verrassend en verfrissend naar fit en vitaal.

Fit om te zeggen wat je vindt, denkt en voelt, feedback te geven zoals jij dat wil, handelen volgens jouw normen en waarden en realistisch positieve gedachten. Daar gaan we in onze trainingen en workshops voor.

Je krijgt inzicht in 4 soorten energie die samen bijdragen om optimaal te functioneren. Je onderzoekt in hoeverre je handelt volgens jouw normen en waarden en relativeert situaties met humor en uitdaging om realiteit te onderzoeken. Humor en uitdaging gaan je helpen om te zeggen wat je vindt, denkt en voelt maar dat alles niet zonder dat je ook even hebt nagedacht over je gezondheid en hoe belangrijk dat voor je is.
Vervolgens word je uitgedaagd om uit je comfortzone te komen en praktische acties te benoemen voor jezelf. Welke stappen durf jij te maken?

Al met al veel inzichten, plezier en positieve energie. Want ons motto is: waar gelachen wordt, wordt geleerd.

Kosten voor deze workshop zijn: € 1600,- euro. Dit is exclusief btw, reiskosten, locatie- en arrangementskosten.
Het aantal deelnemers in de groep is maximaal 12. Alleen live.
Meer informatie: info@detoekomstbus.nl ; of bel ons op 0630 484 354