Workshops & Wine 2019

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige en inspirerende Workshops and Wine! Een middag kennis maken met 3 verschillende vormen van communiceren en daarnaast veel ruimte voor netwerken en genieten. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we aan de slag met het thema:

Communiceer wat ECHT belangrijk voor je is!

“mokken mag”

Janneke de Boer (‘Kom tot de Kern‘)Stephanie Colenberg (‘Verhaal in Beeld‘) en De Toekomstbus werken samen om je een compleet programma aan te bieden. Uiteraard weer volledig gericht op verschillende vormen van communiceren.

Onder het genot van een lunch en een drankje hebben we weer een geweldig programma samengesteld. Wanneer? Vrijdag 20 september 2019.

Wat kun je verwachten?

Na deze middag ga jij die ene persoon die je al heel lang ‘de waarheid’ wil vertellen eindelijk aanspreken!

  1. Als eerste ga je samen met Stephanie eens duidelijk benoemen wat je nu werkelijk op je hart hebt en waarom je het wil uiten. Je zult merken… dat wordt al ‘een pak van je hart’.
  2. En dan? Dan ga je met Erica onderzoeken wat je belemmert en waarom je het niet zegt. Dat doe je samen met je medecursisten op een humorvolle en uitdagende wijze. Ga jij morgen ‘je hart luchten’?
  3. Als laatste zorgt Janneke ervoor dat je de kern van je boodschap duidelijk krijgt. Maak je woorden visueel en voor je het weet ‘raak jij die ander in het hart‘.

Haal je hart op, op 20 september 2019, het wordt een HARTstikke leuke middag!

Aanmelden kan bij: stephanie@verhaalinbeeld.net